RECEPTI ZA JACANJE ORGANIZMA POSLE TESKIH BOLESTI

 

Uzeti 100 grama sitno iseckang mladog koprivinog lista i izruciti u 1 litar prokljucale vruce vode.Ostaviti poklopljeno 2 sata izvan stednjaka.Procediti i piti u toku dana .
Piti t 10 dana

Uzeti po 5 kasika sitno isekanog lista i cveta bosiljka i lista i cveta dajducice.Sve to izruciti u 1 litar dobrog vina.Zatvriti u flasu i drati u toploj sobi 20 dana.Za to vreme promuckati vise puta dnevno.Nakon toga procediti i piti po 100 grama posle dorucka,,rucka i vecere.
Piti 10 dana

Uzeti po 5 supenih kasika sitno iseckanog lista jagode i lista ruzmarina.Izruciti u 1 litar dobro vina.Zatvriti u flasu i drzati u toploj sobi 20 dana.Za to vreme promucka vise puta dnevno.Posle toa procediti i piti po 100 grama posle dorucka,,rucka i vecere.
Piti 10 dana.

Uzeti po 5 supenih kasika sitno isekano lista i cveta kicice i lista podubice.Izruciti u 1 litar dobro vina.Zatvoriti floasu i drzati u toploj sobi 20 dana.Za to vreme promuckati vise puta dnevno.Posle toga procediti i piti po 100 grama posle jela .
Piti 10 dana.

Uzeti 1 litar kupinovog vina i izruciti 10 supenih kasika lista ruzmarina.Zatvoriti u flasu i drzati u toploj sobi 20 dana.Za to vrmen promuckati vise puta dnevno.Posle toga procediti i piti po 100 grama posle jela.
Piti 10 dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *